FORLØBET

Sådan fungerer det

På denne side kan du blive klogere på, hvordan et forløb hos Min Private Rådgiver forløber. Og husk. Har du åbnet en sag hos mig, betyder det, at du til hver en tid kan ringe efter et godt råd – uanset om du har booket tid eller ej.

Et forløb hos Min Private Rådgiver

Du får alt den juridisk rådgivning, du har brug for. Men derudover får du også gode råd til, hvordan du skal kommunikere med myndighederne, samarbejde med kommunen og eventuelle andre parter, som fx den anden forælder.

Uanset hvad, betragter jeg det som min fornemmeste opgave at gøre mig selv overflødig igen. Derfor gør jeg også meget ud af at få dig klædt rigtigt godt på til at varetage din sag efterfølgende.

Det er dig, der er i kontrol under hele forløbet – og det er dig og din familie, der er hovedpersonerne. Derfor kan du heller ikke bruge mig som partsrepræsentant.

Hvad kan du bruge mig til?

Udover at rådgive dig sikkert igennem din sag, kan jeg deltage i møder som bisidder. Her kan jeg, efter dit ønske, deltage aktivt og hjælpe dig med at få den rigtige hjælp, men det vil altid være dig, der er i front. 

Jeg kan også skrive klager på dine vegne. Det gør jeg som regel på mit eget brevpapir, og det vil også være mig, der skriver under. Så det eneste du skal sørge for er at få det sendt videre til kommunen og vente på et svar fra dem.