Udtalelser

Hvad siger de andre, jeg har hjulpet?

Læs med her og find ud af, hvordan jeg har gjort en forskel for andre forældre i en svær situation.

Udtalelser
  Karina
  Karina

  Jeg er overvældet over den hjælp, jeg har fået af Linda. Både, at hun kunne rumme hele mig – på trods af mine mange svære frustrationer. Men også for at være meget tydeligt omkring, hvad hun kunne hjælpe mig med. Det har gjort en verden til forskel. Jeg sender mine varmeste anbefalinger afsted og nyder, at jeg kan gå en meget lysere fremtid i møde.

   Anja
   Anja

   At have en sparringspartner, der ikke kun tænker på kommunens økonomi, men udelukkende på mit barns tarv, trivsel og udvikling var lige det, jeg havde brug for. Før var alting en kamp, og jeg var opgivende og overbelastet. Med Lindas hjælp og ualmindelige store viden om systemet kan jeg nøjes med at bruge min tid på det nødvendige. Og så er det ikke en gang dyrt. Stor anbefaling herfra.

    C
    C

    At slippe for paragraffer og formulere breve til kommunen og ankestyrelsen har været en kæmpe befrielse. Det fyldte alt for meget. Tak Linda. Du har været den største gave i de svære situationer, jeg har stået i. I stedet har jeg kunne slappe af og ’bare’ fokusere på mit barns trivsel. Nu ærgrer jeg mig kun over, at jeg ikke tog kontakt til dig noget tidligere.

     Helle
     Helle

     Jeg følte mig på dybt vand uden din professionelle hjælp. Du hjalp mig med at gennemskue, hvor mit fokus skulle rettes hen. Det var tydeligt, at forvaltningen og mig som borger talte to vidt forskellige sprog, så det var en lettelse, at du kunne ’oversætte’. At hyre privat hjælp koster naturligvis en sjat penge, men det var det hele værd, når din hjælp åbnede døre, jeg ikke vidste eksisterede.

      Anne
      Anne

      Med Lindas hjælp og deltagelse i vigtige møder, følte vi endelig, at vi blev hørt. Før det, stod vi for 117. gang i en ubehagelig situation, hvor vi både blev tilsidesat og truet med ophør af hjælp. Tilmed blev vi både vejledt ukorrekt og placeret i en forkert afdeling. Vi havde egentlig ikke råd, for vi betaler selv for alle vores søns behandlinger, så jeg er dybt taknemmelig for vores familie, der trådte til og for Lindas hjælp, der fik os i mål.

       Nynne
       Nynne

       Før vi fandt frem til Linda, brugte jeg alt for meget energi på at være bekymret og konstant på vagt. Vores ansøgning om tabt arbejdsfortjeneste blev afvist, og det var svært at forstå alt det juridiske. Jeg troede, jeg kunne holde til det – men det kunne jeg ikke. Nu hvor Linda er med til møder som bisidder og hjælper os med klagesager mod kommunen, kan jeg rent faktisk slappe af og bare være mor. For Linda har styr på alt. Det er en kæmpe lettelse.