OM MIN PRIVATE RÅDGIVER

Personen bag

Vi skal helt tilbage til 2007, hvor jeg som færdiguddannet jurist begyndte rejsen på drømmen om at gøre en forskel for de mennesker, der har det ekstra svært. Derfor blev titlen som jurist og interessen for socialt arbejde hurtigt skruet sammen.

+
års erfaring
+
Individuelle sager
+
Kommuner

Mine kvalifikationer

Uddannet jurist (cand.jur.)

Siden 2006

Specialiseret på børneområdet siden 2007

Tidligere ansat i Familieretshuset

Jeg har tidligere været ansat i Familieretshuset – det der førhen blev kaldt for statsforvaltningen.

Jurist og leder på børneområdet

I årene 2009-2016 har jeg arbejdet som jurist og leder på børneområdet i flere af landets kommuner.

Min historie

Gennem årene har jeg samlet tonsvis af viden og erfaringer, for jeg var draget mod arbejdet som specialist inden for børn og voksne med fysiske og psykiske handicap.

I 2016 var jeg parat til at slå dørene op for et af landets allerførste private socialrådgivningsfirmaer specialiseret i børn med udfordringer, for det var tydeligt, at der var rigeligt med forældre til børn med fysiske eller psykiske laster, der havde hårdt brug for hjælp til at komme helskindet igennem det sociale system.

Siden 2007 har jeg samlet på dyrebar viden omkring de forskellige typer af handicaps. Fx autisme, ADHD, OCD, Downs syndrom og kromosomfejl. 

Men jeg har også arbejdet med de problemstillinger, som børnene kan være udfordret af. Det kan fx skolevægring og forkert støtte i skolen, mobning, vold, overgreb, psykisk sygdom og konflikter mellem forældre.

Med en del års erfaring i bagagen følger der en masse godt med sig. Jeg har skabt en helt særlig rutine, så jeg både nemt og hurtigt kan gennemskue problemstillinger og ikke mindst være sikker i min rådgivning – uanset om det angår den juridiske rådgivning eller valg af strategier. Og derfor kan jeg hjælpe dig langt hurtigere i mål.

Udover hjælp og vejledning får du dermed en jurist lige ved hånden, der ikke bruger mere tid end nødvendigt på dokumentlæsning og administration. Til gengæld kan du slippe for nogle af de mange bekymringer og frustrationer, der følger med de dilemmaer, du måtte have i samarbejdet med kommunen og Familieretshuset.

Intern Viden

– der gør forskellen

Med en tidligere karriere i flere af landets kommuner, er har jeg samlet en masse nyttig viden og erfaringer sammen og fået et godt kendskab til de interne processer. Derfor har jeg masser at byde ind med når det kommer til samarbejde med kommunen, og hvordan din sag takles bedst.

Specialiseret i skolevægring

Skolevægring er et voksende problem og fylder mere og mere i mit arbejde. Jeg oplever dybt frustrerede forældre, der føler sig magtesløse i systemet, og det er utroligt hårdt for både dem og børnene. 

Som specialist inden for skolevægring har jeg opbygget en enorm stor viden inden for området. Ud over viden om regler og systemer ved jeg meget om de pædagogiske tiltag og samarbejdsformer, og hvordan du bør agere afhængig af de vanskeligheder dig og dit barn er endt i. 

Passioneret for at hjælpe andre

Jeg elsker, når jeg kan gøre en forskel og jeg drives af at hjælpe andre mennesker. Det var ønsker som desværre ikke kunne indfris i arbejdet hos kommunerne og som var drivkraften bag at starte op som selvstændig i socialrådgivning.  

Det viste sig også, at der var hårdt brug for min hjælp. Måden forældrene blev mødt på af kommunerne var bekymrende, og jeg må bare konstatere, at det går den forkerte vej. Det forstærker kun min vilje og ivrighed efter at hjælpe og guide jer bedst muligt og sikre, at rettigheder for handicappede bliver varetaget – så I ikke bliver udsat for uretfærdig sagsbehandling.

 Jeg kan ikke løse alt, men jeg kan med sikkerhed fortælle dig, hvad der kan betale sig, og hvor du bør sætte kræfterne ind. 

Værdifulde

Samarbejder

Undervejs har jeg fået skabt nogle fantastiske samarbejder.

For lige Vilkår

Et af de unikke samarbejder er samarbejdet med foreningen For Lige Vilkår. Foreningen består af en forældregruppe til børn med handicap, der gør meget for at hjælpe andre forældre og for politisk at påvirke beslutningstagerne, som forhåbentlig skaber bedre vilkår.

 

Vores samarbejde består i, at jeg 4 timer om ugen rådgiver eksklusivt for deres medlemmer, og at jeg derudover holder kurser for forældre og bisidderkorps.

Jeg kan varmt anbefale et medlemsskab hos dem.

Udgivet artikler

Jeg tør godt fortælle, at jeg ikke har gjort så meget i artikelskrivning. For mig har passionen ligget i arbejdet med at skabe det bedste samarbejdsklima mellem borger og kommune. 

Men er du nysgerrig efter at læse et par faglige artikler, hvor jeg har bidraget med indhold, så klik dig videre på logoerne nedenunder.