Anbringelse

Der opstår nogle gange situationer, hvor en anbringelse kan komme på tale, og hvor barnet ikke skal bo derhjemme. Måske, du er uenig med kommunens beslutning – måske du ikke er. Uanset hvad, så er det altid en svær og frustrerende situation for dig at være i. 

Er du enig eller uenig i anbringelsen?

Jeg har både hjulpet forældre, hvor kommunen har anbragt et barn mod deres vilje, men jeg har også haft sager, hvor forældrene selv ønsker, at barnet skal bo et andet sted – men hvor det er kommunen, der ikke er enig i anbringelsen. 

Jeg oplever også situationer, hvor både forældre og kommune er enige om anbringelse af barnet, men hvor der opstår andre konflikter.

Det kan fx være:

  • Egenbetaling for opholdet
  • Samvær
  • Hvor barnet konkret skal bo
  • Samarbejdet med anbringelsesstedet

Uanset hvilken situation, du står i, kan det være utroligt hårdt og grænseoverskridende, hvis dit barn står til at skulle anbringes. I sådan en situation er det rart at få den rette hjælp og vejledning, så du forstår forløbet, og hvordan du bedst kommer igennem det hele. Jeg står i hvert fald altid klar til at hjælpe dig.

Anbringelse børn

Brug for hjælp?

Vil du spare tid og tårer?

Vil du hjælpes den rette vej og slippe for alt for meget bøvl og bekymringer omkring en eventuel anbringelse? Jeg gør det nemt og overskueligt og ved præcist, hvilken retning du skal gå.