Mine

Priser for socialrådgivning

Her kan du blive lidt klogere på mine priser for socialrådgivning. Det er de færreste, der ikke går op i priserne for social rådgivning – for prisen har betydning. I hvert fald for de fleste. 

Alligevel er jeg altid lidt tilbageholden med at smide en pris afsted, for et forløb hos mig kan koste alt imellem en lille skilling til en lidt større investering. For det afhænger selvfølgelig af, hvor meget tid jeg skal bruge på din sag. 

Til gengæld lover jeg, at du aldrig skal betale for mere end den tid, jeg reelt bruger på at hjælpe dig.

Betalingen foregår løbende, så en gang om måneden får du en regning på det arbejde, jeg har udført.

Fair prismodel

Jeg registrerer pr. påbegyndte 5. min. Så har vi en kort samtale på 8 min. slipper du for at betale for en halv eller hel time. Jeg er selv vild med den prismodel, for det er vigtigt for mig, at du også kan få de hurtige og korte svar, du måske har brug for. 

Priseksempler

Den samlede afregning kan ende ud i alt mellem et par hundrede kroner og over hundrede tusinde kroner. Men kigger vi på 90% af det, som mine kunder har betalt, ligger det mellem 1.250 kr. og 10.000 kr. 

Du styrer showet

Du er selv i fuldstændig kontrol over, hvor meget du vil bruge mig. Jeg arbejder udelukkende på din sag, når vi har en klokkeklar aftale. Dvs. jeg hverken ringer, skriver eller læser nogle sagsakter, uden at du har bedt mig om det. 

Ingen forudbetalinger

Hos mig slipper du for forudbetalinger. Du betaler derfor ikke en vis sum penge inden du overhovedet har set skyggen af min arbejdsindsats. I stedet betaler du for mit arbejde en gang om måneden.

Dine forbrugerrettigheder

Du har en række rettigheder, når du hyrer en privat socialrådgiver.