Voksne med handicap og overgangen til voksenlivet

Er du voksen, og bøvler du med at få den hjælp til din funktionsnedsættelse, som du har brug for? Vil du have den rette støtte og hjælp og sikre dig en hverdag, der hænger sammen?

Så er du landet det rette sted. Jeg hjælpe voksne med handicap med deres sag i kommunen og sikrer mig, at de får den hjælp de fortjener og har brug for.

Fylder dit barn snart 18 år?

Måske du har et barn derhjemme, der fylder 18 lige om lidt, som du drømmer om at gøre parat – så dit unge menneske med funktionsnedsættelser kommer godt ind i voksenlivet.

Voksne med handicap og overgangen til voksenlivet

Der bør allerede fra 16-årsalderen arbejdes på en plan for voksenlivet, hvis I ikke forventer, at jeres unge menneske kommer til at kunne klare sig selv på lige fod med andre. 

Uanset hvad, er der heldigvis hjælp at hente lige her. Jeg hjælper med at finde de muligheder der er indenfor voksensystemet for støtte og hjælp, så jeres unge menneske får en optimal hverdag.

Brug for hjælp?

Vil du spare tid og tårer?

Vil du hjælpes den rette vej og slippe for alt for meget bøvl og bekymringer? Jeg gør det nemt og overskueligt og ved præcist, hvilken retning du skal gå.