Skilsmisse og samlivsophævelse

Er du faret vild i samarbejdet med din ex om børnene efter en skilsmisse eller samlivsophævelse?

Måske du hele tiden funderer over, hvordan du bedst samarbejder min din ex. Og om du giver dig for meget eller står for fast? 

Det kan også være, du tror (eller ved), at din ex er personlighedsforstyrret eller voldelig. Eller at systemet bliver ved med at lukke ørene, når du nævner de problemer, du ser eller oplever hos din ex.

En farlig cocktail

Samtidig oplever du måske også, at dit barn til tider kan være helt eller delvist afvisende overfor at have samvær med den anden forælder – uden at der nødvendigvis er noget galt med modpartens hjem. 

Det oplever jeg især hos børn, der har skolevægring. For det er som regel en kilde til stor konflikt, der også kan ende ud i beskyldninger om forældrefremmedgørelse eller vold. 

Og for at gøre det endnu værre, er det ofte rigtigt svært at få kommunen og systemet til at hjælpe i sådan en situation. De vil ofte enten blive handlingslammet, eller tage parti for enten den ene eller anden forælder – og begge dele er uhensigtsmæssig for barnet.

Skilsmisse- og samlivsophævelse

Hvordan hjælper jeg dig

Jeg kan hjælpe med at få de forskellige myndigheder til at forstå, hvad der er på spil og bringe dem ud af deres handlingslammelse eller partiskhed. Dvs. jeg hjælper dig igennem det daglige samarbejde, og med hvordan du takler din sag i kommunen og Familieretshuset – alt efter, hvilken situation du sidder i.

Brug for hjælp?

Vil du spare tid og tårer?

Vil du hjælpes den rette vej og slippe for alt for meget bøvl og bekymringer? Jeg gør det nemt og overskueligt og ved præcist, hvilken retning du skal gå.