Linda Klingenberg

Bliv hørt, kommune, hjælp, handicap, anbringelse, støtte, jura, servicelov, afgørelser, forvaltning

Linda Klingenberg, jurist med speciale indenfor handicapområdet, særligt børneområdet.

Hvorfor startede jeg Min Private Rådgiver?

Jeg startede Min Private Rådgiver i 2016. Jeg vil gerne være med til at give borgerne mulighed for at kunne matche forvaltningen hvad angår faglighed. Derfor stiller jeg min erfaring til rådighed for borgeren. Mange forældre føler, at de hele tiden er et skridt bagud, og at de kommer til at skulle være i forsvar hele tiden, fordi de ikke kender reglerne. Samtidig føler mange også, at det forvaltningen ikke selv kender reglerne, men har svært ved at pege på præcist, hvor kæden hopper af. Jeg synes ikke, det er rimeligt, at forældre selv forventes at sætte sig ind i regler og procedurer. Men det er så blevet mit speciale at give borgeren den viden de savner at høre fra forvaltningen. Derfor startede jeg Min Private Rådgiver!

Det der betyder allermest for mig, i mit arbejde som Privat Rådgiver, er at de mennesker, som jeg arbejder med, får en retfærdig behandling af systemet.

Ofte henvender forældre sig, fordi de ikke føler at kommunen, Statsforvaltningen eller andre hører hvad de siger. Der bliver ikke lagt vægt på deres argumenter. Det kan også være, at sagsbehandlingen er gået helt i stå, eller at man føler sig mødt af en uhøflig og fjendtligt indstillet tone.

Alt dette er med til at skabe en følelse af ikke at være blevet retfærdigt behandlet, og det skaber en grundlæggende mistillid til hele vores offentlige system. Det føles ekstremt krænkende, at bede om hjælp og føle at systemet afviser dig. Det er det, jeg arbejder for at ændre på!

Jeg har kunder i fra alle dele af Danmark. Og jeg tager gerne bilen til Sjælland, Fyn eller Sønderjylland for at deltage i et møde.