Hvem er vi?

Min Private Rådgiver blev grundlagt i 2016 af cand.jur. Linda Klingenberg og startede som en enkeltmandsvirksomhed. Pr. 1. juli 2020 hedder virksomheden Min Private Rådgiver Aps og omdannes til et anpartsselskab. Det er fortsat Linda Klingenberg, der er ejer og nu også officiel direktør af virksomheden.

Igennem årerne har jeg opsamlet en viden, jeg slet ikke forudså, jeg havde brug for. Ikke kun om lovgivningen – den kendte jeg jo i forvejen – men om hvordan man som forælder og professionel samarbejdspartner kan agere klogt i det offentlige system. Hvordan rådgivningen og strategien tilpasses både klienten og lige præcist den del af systemet, som han eller hun føler sig fanget i. Jeg har virkelig indset, hvordan det er at være netop forælder i et system. Hvordan det der ligner småting for andre, påvirker hele mennesket i lang tid. Derfor arbejder jeg meget langt fra kun med jura – men med de mennesker, der har brug for min hjælp i det hele taget.

Linda Klingenberg, direktør

Som virksomhed er vi meget opmærksomme på at give mennesker mulighed for hurtigt at få bedre hjælp, så de kan leve deres familie-, fritids-, og arbejdsliv så godt som muligt. I dag er der f.eks. 65 % af forældre til et barn med autisme, der har en ringere tilknytning til arbejdsmarkedet. Det betyder, at mennesker går glip af gode karrierermuligheder, og at virksomheder mister deres højt værdsatte medarbejdere og nogle gange må udvise en utrolig fleksibilitet.

Vi vil mindske den belastning det kan være at passe sin sagsbehandling samtidig med at man skal passe sit job og sin familie med særlige behov. Så kan forældre være forældre for deres børn, og de kan fortsætte med at være kvalificerede medarbejdere.

Vi vil forebygge noget af den den stress, der hyppigt følger i kølvandet på en svær familiesituation.