Det siger andre

Privat socialrådgiver

Gave fra en tilfreds kunde

Anbefalinger

Det er så dejligt, når vi får anmeldelser og feedback fra jer! Tusind tak – bliv endelig ved med det. Vi vil nemlig rigtig gerne rette ind efter det, som lige præcist du har behov for. For det er slet ikke det samme, som det din nabo har behov for. Det er derfor rigtigt vigtigt for os, at høre om dine oplevelser med vores samarbejde.

Anmeldelser

Det er der heldigvis mange, der allerede har fortalt om – du kan se flere anmeldelser på min facebook-side, men jeg har lige lyst til at referere et par stykker af dem her:

“Helt igennem en fantastisk samarbejde, kan helt klart anbefale Linda, man får en yderst professionel hjælp. Hun brænder for at vi oplever retfærdighed og ordentlig sagsbehandling”

J.

“Linda er en omhyggelig og ansvarlig samarbejdspartner. De bedste anbefalinger herfra.”

G.

“Linda har været med til møde i vores kommune Idag, dette var en succes, det var godt med et eksta sæt øre og efterfølgende kunne Linda komme med forslag til hvordan vi også kunne gøre, jeg er som mor ved at køre træt, så det var skønt med støtte og konstruktive forslag som kommunen ikke kommer med, Linda kan varmt anbefales og det er ikke sidste gang vi skal have assistance.”

H.

“Jeg er taknemmelig for dit bidrag til at fremme et godt samarbejde om afhjælpning af x’s problematikker.”

Socialrådgiver i Vejle Kommune

“At ansætte Linda er det bedste jeg har gjort i min situation. Nu har jeg ikke ondt i maven længere når jeg skal til møder. Man kan også mærke at Linda er dybt engageret. Det er så dejligt”

L.